Minner

God kompetanse og erfaring som vi deler med deg.

Kremering

Å miste sin beste firbente venn er tungt for de fleste av oss, men vi kan la minnene leve videre. 

Våre spesialovner sørger for at dyret kremeres så hurtig og miljøvennlig som mulig. Distriktsveterinæren har tilsyn med virksomheten. Vi tilbyr også eier om å være med under prosessen.

Vi tilbyr to typer kremering:

  1. Felles kremering velges av de som ikke ønsker asken returnert, men allikevel vil at dyret skal behandles på en verdig måte. Dyret vil da kremeres sammen med andre dyr og asken vil bli gravd ned.
  2. Separat kremering velges hvis du ønsker å få asken av kjæledyret ditt tilbake. Ditt kjæledyr kremeres da alene og returneres i en selvvalgt urne. Dette kan være med på å hjepe deg til å ta vare på de gode minnene. Vi har forskjellige urnetyper, mer om urner.

Vi har tilbud om overværing av kremasjon. Her kan du se via et vindu prosessen, og du får mulighet til å legge til en leke, pute, gren(pinne) eller blomster i kisten før den blir ført inn i ovnen (NB! Du trenger ikke å se på, vi har erfart at noen vil være med på prosessen, men ikke makter å se før dyret før kremasjon, eller ved innlegg. Dette har vi full forståelse for!) Vi anbefaler dette til deg som er litt skeptisk eller nyfiken rundt dette med kremering. NB! Ved ekstrem skepsis så vil vi påta oss retten til å ikke kremere ditt dyr med mindre du er tilstede selv, vi stoler på våre samarbeidspartnere og vi har strenge rutiner rundt separatkremasjonsprosessen. Å miste sin beste firbente venn er tungt for de fleste av oss, men vi kan la minnene leve videre.